Tule sisään ovikoodilla, joka on voimassa aikaisintaan 30 min ennen varausaikaa. Palloautomaatti toimii lähimaksulla, pallokortilla ja 2€ kolikolla.

Toimintaohjeita golfhallille

VARAUSKALENTERI

Kun avaat varauskalenterimme, niin rekisteröitymällä luot itsellesi profiilin. Tämän jälkeen voit tehdä varauksia mattopaikoille sekä golfsimulaattoriin.

4-NUMEROINEN KOODI

Kun olet maksanut tekemäsi varauksen, saat koodin, jolla golfhallin ovat avautuvat. Näppäile tullessasi koodi laitteisiin, jotka sijaitsevat sekä ulko-, että sisäovella. Koodi alkaa toimia aikaisintaan 30 minuuttia ennen vuorosi alkua.

OLEMME AVOINNA PÄIVITTÄIN

Valaistuksemme toimii ajastettuna kello 6.30 - 22.30 välillä, samoin SkyTrak-analysaattorit sekä palloautomaatti. Tervetuloa!.

Huom! Meillä on kamerat ala- ja yläkerrassa ja kuvaamme koko aukioloajan.

Hälytyslaitteet ovat yöajan koko hallissa päällä.

PALLOAUTOMAATTI 

Rangepalloja saat korillisen kerrallaan joko lähimaksulla, pallokortilla tai 2€ kolikolla. Päivystämme golfhallin toimis-tolla maanantaisin klo 18-19, silloin myymme mm pallo-kortteja. Jos maanantai ei sinulle mitenkään sovi, niin ota yhteyttä :))

Jos tarvitset opastusta, niin tule golfhallille maanantaisin klo 18-19.     Jos tämä aika ei sovi sinulle, niin ota yhteyttä.


SKYTRAK - ANALYSAATTORI

Meillä on 6 kappaletta SkyTrak analysaattoreita. Yksi on vasureille ja loput oikeakätisille. Laite on hetivalmis, aloita pelaaminen punaiselta pisteeltä ja suuntaa lyöntisi lyöntimaton suuntaan. Lyönnin tulokset näet heti, mm pallon ilmalennon pituuden sekä kokonaismatkan.