Kun avaat varauskalenterimme, niin rekisteröitymällä luot itsellesi profiilin. Tämän jälkeen on mahdollista tehdä varauksia mattopaikoille sekä golfsimulaattoriin.Tule sisään ovikoodilla, joka on voimassa aikaisintaan 30 min ennen varausaikaa. Palloautomaatista saat palloja lähimaksulla, pallokortilla ja 2€ kolikolla. Myös Apple Pay toimii.

Golfhallin yläkerran "kartta"

Kun teet varauksia golfhallille toimi näin :

1) Avaa golfhallin varauskalenteri linkistä. Ekalla kerralla rekisteröidy ja tee oma profiili.

2) Tämän jälkeen voit varata ja maksaa treenipaikat.

3) Maksun jälkeen järjestelmä lähettää sinulle vahvistuksen varauksesta ja ovikoodin. Ovikoodi on voimassa aikaisintaan 30 min ennen varauksen alkua.

4) Mattopaikkavuoro on 60 minuuttia + lisäksi voit harjoitella lähipelialueella lyhyitä chippejä sekä puttaamista.

Palloautomaatista saat rangepalloja lähimaksulla, pallokortilla sekä 2€ kolikolla. Varusteina sisätossut tai golkengät. Lämpötila golfhallilla +18.

Toimintaohjeita golfhallille

VARAUSKALENTERI

Kun avaat varauskalenterimme, niin rekisteröitymällä luot itsellesi profiilin. Tämän jälkeen voit tehdä varauksia mattopaikoille sekä golfsimulaattoriin.

4-NUMEROINEN KOODI

Kun olet maksanut tekemäsi varauksen, saat koodin, jolla golfhallin ovat avautuvat. Näppäile tullessasi koodi laitteisiin, jotka sijaitsevat sekä ulko-, että sisäovella. Koodi alkaa toimia aikaisintaan 30 minuuttia ennen vuorosi alkua.

OLEMME AVOINNA PÄIVITTÄIN

Valaistuksemme toimii ajastettuna kello 6.30 - 22.30 välillä, samoin SkyTrak-analysaattorit sekä palloautomaatti. Tervetuloa!.

Huom! Meillä on kamerat ala- ja yläkerrassa ja kuvaamme koko aukioloajan.

Hälytyslaitteet ovat yöajan koko hallissa päällä.

PALLOAUTOMAATTI 

Rangepalloja saat korillisen kerrallaan joko lähimaksulla, pallokortilla tai 2€ kolikolla. Myös Apple Pay toimii! Päivystämme golfhallin toimis-tolla maanantaisin klo 18-19, silloin myymme mm pallo-kortteja. Jos maanantai ei sinulle mitenkään sovi, niin ota yhteyttä :))

Jos tarvitset opastusta, niin tule golfhallille maanantaisin klo 18-19.     Jos tämä aika ei sovi sinulle, niin ota yhteyttä.


SKYTRAK - ANALYSAATTORI

Meillä on 6 kappaletta SkyTrak analysaattoreita. Yksi on vasureille ja loput oikeakätisille. Laite on hetivalmis, aloita pelaaminen punaiselta pisteeltä ja suuntaa lyöntisi lyöntimaton suuntaan. Lyönnin tulokset näet heti, mm pallon ilmalennon pituuden sekä kokonaismatkan.