Vinkkejä golfhallin toiminnasta

Kuva yläkerrasta

Rekisteröidy ja tee mattopaikkavaraukset netissä!

1) Avaa golfhallin varauskalenteri linkistä. Ekalla kerralla rekisteröidy ja tee oma profiili.

2) Tämän jälkeen voit varata ja maksaa treenipaikat.

3) Maksun jälkeen järjestelmä lähettää sinulle vahvistuksen varauksesta ja ovikoodin. Ovikoodi on voimassa aikaisintaan 30 min ennen varauksen alkua.

4) Mattopaikkavuoro on 45 minuuttia + lisäksi voit harjoitella lähipelialueella lyhyitä chippejä sekä puttaamista.

5) Golfsimulaattoreissa varatun vuoron pituus on 60 minuuttia.

Palloautomaatista saat rangepalloja lähimaksulla, pallokortilla sekä 2€ kolikolla. Varusteina sisätossut tai golkengät. Lämpötila golfhallilla on +18 paikkeilla.

SKYTRAK - ANALYSAATTORI / MATTOPAIKAT 8-13

Meillä on 6 kappaletta SkyTrak analysaattoreita. Yksi on vasureille ja loput oikeakätisille. Laite on hetivalmis, aloita pelaaminen punaiselta pisteeltä ja suuntaa lyöntisi lyöntimaton suuntaan. Lyönnin tulokset näet heti, mm pallon ilmalennon pituuden sekä kokonaismatkan. 

Jos teet varausta eka kertaa ja haluat opastusta, niin soita meille: Jouni 050 401 4000 tai Anssi 040 703 0707

4-NUMEROINEN KOODI

Kun olet maksanut tekemäsi varauksen, saat koodin, jolla golfhallin ovat avautuvat. Näppäile tullessasi koodi laitteisiin, jotka sijaitsevat sekä ulko-, että sisäovella. Koodi alkaa toimia aikaisintaan 30 minuuttia ennen vuorosi alkua.

PALLOAUTOMAATTI

Rangepalloja saat korillisen kerrallaan joko lähimaksulla, pallokortilla tai 2€ kolikolla. Myös Apple Pay toimii! Päivystämme golfhallin toimis-tolla maanantaisin klo 18-19, silloin myymme mm pallo-kortteja. Jos maanantai ei sinulle mitenkään sovi, niin ota yhteyttä :))

Jos tarvitset opastusta, niin tule golfhallille maanantaisin klo 18-19. Jos tämä aika ei sovi sinulle, niin ota yhteyttä. 

.