Vinkkejä golfhallin toiminnasta

Rekisteröidy ja tee mattopaikkavaraukset netissä!

VARAUSKALENTERI

Kun avaat varauskalenterimme, niin rekisteröitymällä luot itsellesi profiilin. Tämän jälkeen voit tehdä varauksia mattopaikoille sekä golfsimulaattoriin.

4-NUMEROINEN KOODI

Kun olet maksanut tekemäsi varauksen, saat koodin, jolla golfhallin ovat avautuvat. Näppäile tullessasi koodi laitteisiin, jotka sijaitsevat sekä ulko-, että sisäovella. Koodi alkaa toimia aikaisintaan 30 minuuttia ennen vuorosi alkua.

SKYTRAK - ANALYSAATTORI / MATTOPAIKAT 8-13

Meillä on 6 kappaletta SkyTrak analysaattoreita. Yksi on vasureille ja loput oikeakätisille. Laite on hetivalmis, aloita pelaaminen punaiselta pisteeltä ja suuntaa lyöntisi lyöntimaton suuntaan. Lyönnin tulokset näet heti, mm pallon ilmalennon pituuden sekä kokonaismatkan. 

Jos teet varausta eka kertaa ja haluat opastusta, niin soita meille: Jouni 050 401 4000 tai Anssi 040 703 0707

4-NUMEROINEN KOODI TOIMII KAIKISSA KOHTEISSAMME

Kun olet maksanut tekemäsi varauksen, saat koodin, jolla golfhallin ovat avautuvat. Näppäile tullessasi koodi laitteisiin, jotka sijaitsevat sekä ulko-, että sisäovella. Koodi alkaa toimia aikaisintaan 30 minuuttia ennen vuorosi alkua. Sama laite on myös Trackman Partola ja Trackman Linnainmaa ovissa

PALLOAUTOMAATTI GOLFHALLILLA

Rangepalloja saat korillisen kerrallaan joko lähimaksulla, pallokortilla tai 2€ kolikolla. Myös Apple Pay toimii! Päivystämme golfhallin toimis-tolla maanantaisin klo 18-19, silloin myymme mm pallo-kortteja. Jos maanantai ei sinulle mitenkään sovi, niin ota yhteyttä :))