Let´s play PRONTO!

Alkeiskurssit - junnukurssit - golfklinikat - yksityisopetus - tyky-tapahtumat - jatkokurssit - peruskurssit.


Talvella ja kesällä. Tervetuloa mukaan, olipa asuinpaikkasi sitten Tampere - Pirkkala - Ylöjärvi - Nokia - Lempäälä - Kangasala - Valkeakoski , siis Pirkanmaa :))

Yksityisopetus - alkeiskurssit - junnuleirit - golfklinikat - Tervetuloa!

Yksityisopetus talvella ja kesällä

Järjestämme yksityisopetusta kaiken tasoisille golfareille. Perinteinen yksityistunti on 30min tai 50min riippuen oppilaan tarpeista. Tunnin aikana opettajamme pysyvät sovitussa teemassa ja analysoivat ja ratkovat kyseistä ongelmakohtaa. Tarvittaessa oppilaalle annetaan harjoitteita edistämään kehitystä oikeaan suuntaan.

Junnuleirit kesällä Pirkkalan golfklubilla pelikaudella 2019 

Leiri sopii eritasoisille junioreille; vasta-alkajille ja harrastuksen jo aloittaneille. Leirillä käydään läpi kokeneiden ohjaajien opastuksella kaikki golfin perusasiat positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Leirillä mukana leirikisoja ja muuta mukavaa. Leiri on tarkoitettu 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille.

Leirin pääohjaajana toimii PGA pro Kaisa Ruuttila. Päivittäinen opetus 10.00-14.00
Hinta 140 €/ hlö (sis. opetuksen, välineet ja päivittäisen lounaan)
Kurssimaksun voit suorittaa ensimmäisellä tunnilla Gpi:n klubin Pro Shoppiin tai ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Alkeis- ja jatkokurssit talvella ja kesällä


Tule mukaan alkeiskurssillemme. Opit uuden lajin ja ulkoilet paljon luonnossa. Opastamme sinut läpi alkuvaiheen mielenkiintoisista haasteista. Heitä ennakkoluulot romukoppaan ja starttaa. Kursseillamme kaikki ovat vasta-alkajia.

Heti kurssin ensimmäisellä tunnilla golfopettajamme kertovat mm. golfin kustannukset, välineasiat, green card- ja tasoitusasiat sekä pelaamisen ja harjoittelun kurssin jälkeen. Saat siis näihin kaikkiin asioihin hyvän tuntuman pelitaitojesi lisäksi. Terminologiaa ja sanastoa kertaamme koko kurssin ajan sekä annamme sinulle pienen sanaston "suomennettuna" kurssimateriaalin mukana.

Tule sellaisena kuin olet

eazyGOLF Academy on yksi Suomen suurimmista golfkouluista ja meillä on kymmenien vuosien kokemus alkeisopetuksesta ja haluamme uuden harrastuksesi lähtevän käyntiin mukavissa fiiliksissä. Sen me osaamme! Lisätietoja asiakaspalvelustamme puhelin 010 5050 609

Et tarvitse heti omia välineitä

Golfia pelataan oikealta tai vasemmalta puolelta. Kurssilla saat käyttöösi sinulle sopivat perusvälineet ja kurssin aikana saat perusteelliset tiedot golfmailoista ja pelissä tarvittavista muista tarvikkeista. Kurssilla opastamme mailojen hankinnassa.

Olen kokeillut - "Ei ole mun laji, en osu palloon"

Golf on mukava, jokaiselle sopiva harrastus. Golf on urheilulajina sellainen, että siitä on helppo löytää pelaajan omille tarpeille sopiva harrastustaso. Tätä yksilölajia voit harrastaa aivan yksin jos haluat, mutta myös pienelle tai isommalle ryhmälle löytyy treeni- ja pelimuotoja.


Range- ja lähipelialueet Pirkkalan golfklubilla

Kaikille avoimilla Golf Pirkkalan harjoittelualueilla voit kokeilla golfia veloituksetta lainavälineillä. Taitojen hieman karttuessa voit helposti tutustua lajiin lyhennetyllä Easy-kentällämme kokeneemman pelaajan opastuksessa.

Lainamailoja saat klubin palvelutiskiltä, josta voit ostaa myöskin korillisen palloja harjoittelua varten. Vastaanottohenkilökuntamme auttaa sinua mielellään myös kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä!

Olet ilman muuta tervetullut myöskin muuten vaan haistelemaan ilmapiiriä ja katselemaan kentän tapahtumia sekä ohikulkevia pelaajia terassiltamme. Kauniissa kenttäympäristöstämme vierähtää leppoisasti hetki jos toinenkin, nauttien Klubiravintola Bufferin ihanista antimista!